Om Criilona & Catarina

Hej Jag heter Catarina och är 49 år. Vill berätta lite om mig själv och hur jag gör och jobbar.

Att leva med röster, känslor och bilder, allt detta hör till om man jobbar som kanal mellan andevärlden och den världen vi lever i här och nu. I början förstod jag inte vad det var andevärlden ville mig. Men efter hand och utbildningar så föll alla bitar på plats och pusslet såg ut som en burk, den håller jag på att fylla allt efter som jag får nya erfarenheter och möter mediala människor.

Catarina i Ljuset


Vi har väl alla haft/fått känslan av att det finns något/någon närvarande fast man vet att man är helt ensam eller rent av känt av saker eller händelser som sedan händer i livet här och nu. Ja mina vänner! Detta är att vara medial och ha det sjättesinnet, och det har vi alla. Men en del av oss har det lite mer och har tillit till våra intuitioner och har mer energier och framför allt har intresset att ta åt sig information och den energi som andevärlden utstrålar; kanske vill man då Jobba som medium eller healer eller vad nu man skall kalla det.
Att jobba som HEALER arbetar man med energier. Allt levande har energier. Träd, växter, djur och människor mm. Många av oss har ibland känt oss trötta och i obalans. Att man har svårt att gå vidare och fastnat på gamla stigar där många andra har varit. Det är då det kan vara en befrielse att besöka en healer som kan hjälpa en att ta tag i det som fattas, få hjälp att komma i balans och få tillbaka energierna och komma i balans här och nu, kanske du rent av hittar dig själv och ditt nya jag.


Att vara medial är en gåva jag har ägt i många år men inte förstått hur jag skall förvalta den. Det hann bli 2008 innan jag verkligen förstod min gåva och började jobba som medium och healer, och idag har jag många återkommande kunder och skaran av nya kunder kommer dom också.


Vem tycker inte om spökhus?? Jag älskar dom, men jag väljer att kalla det hus med aktiviteter, för några spöken finns ju inte .. eller hur? Det rör ju sig om andar som inte hittat sin väg till ljuset, utan blivit kvar i en mellan energi. Det blir jobbigt både för dom som bor på ett ställe där det finns aktivitet. Men andarna tycker också det är jobbigt. Dom ser ju oss men vi ser inte dom, och dom behöver energi för att orka vara här, så för att dom skall få energi börjar dom kanske skrämmas genom knackningar blinkande lampor, räcker inte det kan det blir värre spratt som dom spelar er, för ju mer rädsla dom kan få er att känna desto mer energi får dom genom din rädsla. Ju mer energi du släpper ifrån dig desto starkare blir anden och kan spela dig ännu mer spratt. Det är då jag kommer in i bilden, Jag kommer då till ert hus, ställe och rensar bort negativa energier och hjälper andeväsendet att gå in i ljuset och du själv kan känna att du får det lugnt och skönt.


Nu har du läst en liten beskrivning av det som jag älskar och får äran att arbeta med. För att orka detta lever jag här och nu, att lära sig att leva här och nu kan man göra på många sätt för det är väldigt skönt att ha den insikten. Jag driver sedan hösten 2009 ett andligt center på Lilla Munkebäcksgatan 7A i Göteborg ihop med en kollega. Där arbetar jag med behandlingar, kurser, meditations kvällar och seanser och vi har även en butik där du kan hittat allt från healande stenar till vackra inredningssaker.

 

Jag bor i Sätila som ligger i Marks kommun 4,5 mil från Göteborg 4,5 mil från Borås ca 4,5 mil från Varberg så jag finns i mitten.Om du vill ha tag på mig så kan man skicka ett mail genom att klick på adressen catarina@criilona.se
Eller ring mig på Telefonnummer 0768-046512

Mvh .Catarina med guider.

Ps jag arbetar med fullständig tystnadsplikt ds..