Refferenser

Fick detta skickat till mig den 7/3-2012

Tack Catarina.

Bästa healingen ever. Förväntade mig en lugn och skön stund, med total avslappning. Det slutade med att vi båda grät, över alla starka känslor och förnimmelser. Mitt liv har ändrats radikalt sedan dess. Den negativa spiralen snurrar snurrar nu uppåt, istället, allt är plötsligt positivt. Nytt jobb, nytt tänk :) Hoppas också på en ny kille och ett eget hus. Många kramar Carina.

Refferens från en healing kund !
2011-03-05

Funderar Du på att ta en behandling av Catarina? Kan det verkligen göra någon skillnad på Din livskvalité?
Jag, har tagit en trippelbehandling.
Det visade sig att min obestämbara oro som jag haft inombords var, oförlöst sorg. När Catarina sa det till mig, visste jag att självklart var det så. Jag visste inombords varför och kunde då släppa denna gamla sorg, vilket fick till följd att, min mage helt plötsligt började sköta sig som den berömda "klockan".
Har även under det senaste året haft klimakterierelaterad sömlöshet, som nu är spårlöst försvunnen, sover gott varje natt, 7 timmar.
För bra för att vara sant? Inte för mig. Detta var bara det fysiska som hänt. Det har även skett och sker fantastiska psykologiska upplevelser, helt plötsligt "ser" jag att jag alltid fått det jag önskat. Nu önskar jag medvetet för en förbättrad livskvalité.
Vågar Du anta utmaningen att må bra eller bättre? Som jag upplevt trippelbehandlingen hos Catarina går det inte att förlora.
När Du fått Din/Dina behandlingar av Catarina och önskar hjälp att strukturera upp var Du varit, var Du är, vart Du vill komma och hur Du tar dig dit. Så får Du gärna höra av Dig till mig, Eva-Marie, mobil 0739-436443. Beteendevetare sedan 20 år tillbaka och har många bra redskap som hjälper Dig att våga ta stegen.
Må så gott.

Lycka till Catarina.
Må så gott du också och sköt om dig.
Kramar.
Eva-Marie.

Fick detta skickat till mig den 24/9-08

Munay-Ki.

Jag har fått Munay Ki riter av Criilona Catarina . Jag har fått alla nio riterna och det är en mycket positiv förändring och upplevelse. Jag kände av förändringar direkt, fick mycket känslor. Jag rekommenderar varmt att ni provar detta.
Efter Riterna 1,2,3 Fick jag ont i magen och tryck över tredje ögat, Blev väldigt trött, sov en stund när jag kom hem. Det släppte efter ngn dag. Sedan fick jag jätte mycket energi. Jag lyftes med på ett på ett särskilt sätt. Såg saker från en annan synvinkel, ett nytt sätt att tänka. Såg nya lösningar. Står utanför el ovanför mig själv och ser hur alla springer omkring och stressar. (Precis så som jag gjorde förut). Nu är jag mer i harmoni med mig själv.
Riterna 4,5,6 Jag kände åter igen trötthet gick hem och sov någon timma. Fick starkare tryck över tredje ögat. Känner starkare inutioner, ser svar i bilder. Vet direkt på ngt vis, känns som ngn vakar över mig. Det är en behaglig känsla. Mer flöde och öppenhet, känner en enorm styrka.

Riterna 7,8,9 Mest magen som gör ont i början sen kommer trycket över tredje ögat. Ännu starkare inution. Känns som jag landat är här och nu. (Var hyper stressad förut) hinner med mer saker, känner ett behagligt lugn. Jag känner styrka och medvetenhet på ett nytt sätt. Kan även läsa av folk, mycket intressant.
Under meditionerna inför riterna såg jag olika kraft djur ex Varg, örn, uggla. Jag såg bergstoppar. Detta är en fantasisk upplevelse.

Jag rekomenderar varmt Munay Ki. Dessa riter har gjort att jag ser och gör saker på ett annat och bättre sätt. En medvetenhet och öppenhet. Är mycket piggare och gladare nu. Tröttheten är borta. Fantastiskt!
Jag rekommenderar varmt Catarina!!!

Mimmi

Healing.

När jag träffade Catarina första gången var mitt liv tyngre och rörigare än
nånsin och dessutom hade jag drabbats av en svår sorg då min älskade pappa
hastigt hade gått bort.
Att få healing av Catarina är en härlig upplevelse.
Jag har fått känslan av viktlöshet, varit trött efteråt för att nästa gång
vara ett energiknippe. Jag har fått träningsvärk i mina ben så jag knappt
kunnat gå därifrån. Otroligt. Kall och varm samtidigt vaknat till lite av
att jag ligger o ler...
Healingen har gjort så jag känner mig lugnare inombords, stressar upp mig
mindre, tänker efter något mer innan jag säger något.
Faktiskt märker även min familj och nära vänner en positiv förändring att
jag kan tackla livets olika problem något bättre/lugnare.
Jag har även fått veta att min pappa finns för mig ännu.

För min del kan jag bara säga underbara Catarina du är mitt ljus och tack
för det!
Pernilla

Storseans hos Föreningen Vänerna
Catarina Degerstam höll seans hos oss i Föreningen Vännerna den 21 april 2009. Catarina hoppade inmed kort varsel p.g.a. ett återbud. Denna kväll hade vi besök av cirka 45-tal medlemmar och Catarinagjorde ett strålande jabb. Det flödade av värme och energi runt i kring henne och det medförde
naturligtvis att hela lokalen fylldes av detta.Catarina gjorde en mycket finpresentation av sig själv där hon också nämnde att hon var nybörjare. Enligt min och övriga i styrelsens uppfattning kunde vi inte märka detta för det var många i salen som fick klara och tydliga budskap och alla kunde ta dem. Vi är
alla enade om att Catarina ska komma tillbaka till var förening for en ny helkväll och vi rekommenderar henne med det varmaste.
Göteborg 2009-07-02
Marie-Louise Ljung
Kassör
Föreningen Vännerna

http://www.vannerna.com/

Vägledning

2008-03-18

Redan innan jag kom till Catarina hade hon känt av mig! Hon hade dragit 4 st änglakort som visade att det hade med jobb frågor att göra. Det stämde precis.... Jag hade precis blivit uppsagd och undrade nu vad som skulle hända. Vilket jobb jag skulle söka o.s.v. Jag tycker att Catarina är väldigt tydlig i sitt sätt att förklara och fantastiskt träff säker ! Mycket av det non sa hade jag redan funderat på och tillsammans kunde vi få fram hur jag skulle gå tillväga för att det skulle inträffa ! När en anhörig ville komma fram och hälsa beskrev Catarina honom så att jag lätt kunde känna igen honom. Hon beskrev även hur min man kände inför dom valen jag stod inför. Det gör att jag kan förstå varför han tycker si och så om vissa saker.

Tack Catarina.... du är guld värd!!!

Kram Marina

 

 

Min egen logga som heter "The Balance" och betyder himmel,jord och människan